Välkommen till HD SALES

Vi är inte bara ett försäljningsbolag – vi är en gemenskap av de mest passionerade och framgångsrika säljarna, samlade från Västerås till Linköping, för att skapa en enastående resa för våra kunder och medarbetare. Med kontor i Västerås, Stockholm, Örebro och Linköping har HD SALES etablerat sig som en ledare inom  försäljningsbranschen i Sverige.

Om Oss

Välkommen till HD SALES, där framgång är vår drivkraft och varje individ är en nyckel till vår gemensamma framtid. Med kontor i Stockholm, Västerås, Örebro och Linköping är vi inte bara ett försäljningsbolag – vi är en passionerad gemenskap av säljare och visionärer.

Vi tror på mångfalden av arbetsstilar, vilket är varför vi erbjuder två unika vägar till framgång: telefonförsäljning och resande säljare genom dörrknackning. Oavsett om du föredrar den trygga miljön på kontoret eller äventyret i fältet, finns din plats hos oss.

Resor och Tävlingar:​

Upptäck världen med HD SALES! Vi tror på att belöna framgång, och våra resor och tävlingar är designade för att inspirera och sporra vårt team till nya höjder.

Var med och tävla om spännande resor till exotiska destinationer som belöning för ditt hårda arbete. Våra tävlingar skapar en härlig atmosfär av samarbete och tävlingsanda, där varje ansträngning räknas.

Hos HD SALES är resor inte bara belöningar, de är en del av vår gemenskap och en möjlighet att skapa minnen för livet. Bli en del av vårt vinnande team och upplev världen med HD SALES!

Varför HD SALES:

HD SALES grundades av erfarna ledare med omfattande kompetens inom sälj. Vår vision är att skapa en framgångsrik organisation som präglas av hög kvalitet och väl definierade mål. Tillsammans strävar vi efter att uppnå dessa mål genom vår samlade expertis och dedikation.

4E008E4C-E57D-4EB6-A73A-E62AB72399EC

Hani Desher

VD

Möt vår VD, har över 10 års erfarenhet inom försäljning och ledarskap. Som vinnare av priset för årets bästa säljare i Sverige, strävar han nu efter att guida och inspirera andra på deras egna resor mot framgång.

Skärmavbild 2023-11-17 kl. 18.08.48

Fadi Desher

Försäljningsdirektör

Vår Försäljningsdirektör, Fadi Desher

för med sig över 5 års erfarenhet inom försäljning och ledning. Med sin expertis är han stolt att leda vårt försäljningsteam mot nya framgångar.